Πως δουλεύουμε..

Πολλοί από τους πελάτες μας απαιτούν είτε την πλήρη σουίτα των υπηρεσιών μας ή απλά τη διαχείρηση και κατασκευή του έργου. Κάποιοι άλλοι είναι εντελώς απώντες και μας εμπιστεύονται τη διαχείρηση και αποπεράτωση του έργου εξολοκλήρου.

Στην BUILDWISE προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που θα ταιριάξουν με τον προϋπολογισμό σας και τις ακριβείς ανάγκες σας. Αρχικά, κανονίζουμε συναντήσεις με τους πελάτες μας, όπου ακούμε τις ιδέες τους και τις κατευθυντήριες εντολές τους. Ο προσδιορισμός των αναγκών τους σε συνδυασμό με την έρευνα και τις ιδέες μας, θα δημιουργήσουν την ιδανική εικόνα του χώρου.

Το δεύτερο βήμα είναι η προετοιμασία σχεδιαστικών λύσεων και η εκτίμηση του κόστους για το έργο . Η διαδικασία επιλογής υλικών θα είναι μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία και θα είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή.

Οι συνεργασίες μας με τους πιο γνωστους προμηθευτές υλικών μάς επιτρέπει να διαλέξουμε μαζί σας τα καλύτερα υλικά στις σωστές τιμές. Το πεπειραμένο προσωπικό μας θα διαχειριστεί το έργο εξολοκλήρου και θα φροντίσει όλα τα υλικά να μεταφέρονται και να εγκαθίστανται σωστά. Στον συντονισμό, θα τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα και η χρηματοδότηση θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

Στην BUILDWISE μας οδηγεί το πάθος μας για την τελειότητα και προσφέρουμε κάτι περισσότερο από απλώς τις υπηρεσίες ανακαίνισης.